Dick en Janny van Doorn zijn in 1981 in Echteld komen wonen. Dick werkte toen nog bij een bedrijf in de metaalbewerkingindustrie. Op 1 april 1988 besloten zij om voor zichzelf te beginnen, met een paar werknemers. Eén van deze werknemers is momenteel nog steeds in dienst. Dick en Janny woonde met hun drie zoons in een huis aan de dijk in Echteld. De keuken diende voor zowel het kantoor als kantine, hier werd 's ochtends om 6.00 uur de koffie vers gezet. Na een aantal jaren werd het bedrijf te groot en verhuisden ze naar industrieterrein "De Heuning" in Ochten.

De werkzaamheden werden steeds uitgebreider, steeds vaker werd de complete loods aangeboden en uitgevoerd inclusief het grondwerk. Naar aanleiding hiervan is in de loop der jaren Grondverzet van Doorn opgericht, hier werkt de jongste zoon, Dirk-Jan van Doorn. In 2010 is deze op eigen kracht verder gegaan en heeft zich gevestigd in Echteld. Natuurlijk is de samenwerking nog erg belangrijk en wordt er zo nodig beroep op elkaar gedaan. Voor verdere informatie klik u op Grondverzet op deze site .

In 2009 is het bedrijf overgenomen door de twee oudste zoons, Gerard en Edwin van Doorn. Zij hebben kort na de overname de boor-/zaagstraat aangeschaft. Hierdoor is de capaciteit uitgebreid naar circa 150 ton per week en kunnen wij concurrerend aanbieden tot projecten van circa 1500 ton.

1 April 2013 bestaat Van Doorn 25 jaar, dus veel ervaring!

Opgericht:

1 april 1988

Onder de naam:

Montage D. van Doorn

Plaats:

Echteld

Door:

Dick en Janny van Doorn - Groen

 

 

Personeelsbestand op 01-01-1988:

3 werknemers

Personeelsbestand op 01-04-2008:

85 werknemers

Werkzaamheden bij start:

Onderhoud bij steenfabrieken
Stenenkruiwagens maken
Montage dockboards en shelters

Ervaring van Dick van Doorn:

Dick had 12 jaar ervaring in de metaalbranch, waar hij leiding gaf aan de buitendienst.

Liever persoonlijk contact?
Maak een afspraak of kom langs.

Post en bezoekadres

Van Doorn BV
Industrieweg 21
4051 BW Ochten

Telefoon
(0344) 64 36 22

Fax
(0344) 64 27 29

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.